TV3's reality-darling Linse Kessler har før udtalt sig om sin fortid som kriminel på tv, og nu viser hun sig frem på Facebook med Hells Angels-rockeren Brian Sandbergs søn.

De to er blevet foreviget sammen med store smil denne sommer. De poserer blandt andet med en indrammet forside af Brian Sandbergs bog, "Gangster" i mellem sig.

Linse, Gustav og Fetterlein bruges overalt af TV3

Linse Kessler er efterhånden et kendt ansigt i Danmark, specielt fordi hun er en del af flere reality-programmer på TV3. I øjeblikket er Linse aktuel med rejseprogrammet "Gustav & Linse På Udebane," som får premiere d. 20. august.

Linse har siddet i fængsel flere gange, og den barmfagre reality-stjerne er endda flygtet, mens hun afsonede en straf for knivstikkeri. I 1995 slap hun ud af Haderslev Arrest med hjælp fra sammenbundne lagner.

Som reality-stjerne har Linse et stort og til dels også meget ungt publikum, men Linses bekendtskaber i rockermiljøet er ikke noget, der interesserer TV3. Det kommer tilsyneladende som en overraskelse for TV3, at Linse skulle have relationer til rockergruppen Hells Angels.

- Jeg ved ikke, hvilke forbindelser Linse Kessler har. Jeg har aldrig hørt om det, siger TV3's programdirektør, Morten Mogensen.

Så vild er Linse Kessler

Fans tvinger Linse til at flytte: Det gik amok

Han understreger også, at TV3 ikke går op i, hvad deres reality-deltagere går og laver i deres fritid.

- Vi er meget glade for vores deltagere, og det de laver i deres privatliv er en privatsag. Så jeg har ikke nogle kommentarer til, hvem Linse omgås i sit privatliv.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Linse Kessler.