TV3's reality-darling Linse Kessler har før udtalt sig om sin fortid som kriminel på tv, og nu viser hun sig frem på Facebook med Hells Angels-rockeren Brian Sandbergs søn.

De to er blevet foreviget sammen med store smil denne sommer. De poserer blandt andet med en indrammet forside af Brian Sandbergs bog, "Gangster" i mellem sig.

Linse Kessler er efterhånden et kendt ansigt i Danmark, specielt fordi hun er en del af flere reality-programmer på TV3. I øjeblikket er Linse aktuel med rejseprogrammet "Gustav & Linse På Udebane," som får premiere d. 20. august.

Linse har siddet i fængsel flere gange, og den barmfagre reality-stjerne er endda flygtet, mens hun afsonede en straf for knivstikkeri. I 1995 slap hun ud af Haderslev Arrest med hjælp fra sammenbundne lagner.

Som reality-stjerne har Linse et stort og til dels også meget ungt publikum, men Linses bekendtskaber i rockermiljøet er ikke noget, der interesserer TV3. Det kommer tilsyneladende som en overraskelse for TV3, at Linse skulle have relationer til rockergruppen Hells Angels.

- Jeg ved ikke, hvilke forbindelser Linse Kessler har. Jeg har aldrig hørt om det, siger TV3's programdirektør, Morten Mogensen.

Han understreger også, at TV3 ikke går op i, hvad deres reality-deltagere går og laver i deres fritid.

- Vi er meget glade for vores deltagere, og det de laver i deres privatliv er en privatsag. Så jeg har ikke nogle kommentarer til, hvem Linse omgås i sit privatliv.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Linse Kessler.