ROSKILDE FESTIVAL 2013Well, Roskilde Festival 2013 er så afgjort godkendt. Simpelthen fordi festivalen har givet én dét, der nu engang må være det afgørende – nemlig mange gode musikalske oplevelser over fire dage.

Alligevel står spørgsmålet i år tilbage, om fire dage simpelthen ikke er for lang tid. I og med at programmet overordnet set synes lagt med en vis desperation – en desperation, som går ud på, at arrangørerne synes at lægge programmet, så det det ser ud som og overbeviser om, at man rent faktisk har navne og musik til fire dages festival. Men det har de for fanden ikke!

I den sammenhæng har mange i de senere år stået til lyd for, at man skulle nedlægge Orange Scene. Ud fra en – såmænd sand – betragtning om, at der ikke længere er så mange bands eller solister, som faktisk evner den frygtindgydende opgave, det er, at spille én af Europas mest ikoniserede rockscener op. Det lod sig også mærke i år.FØLGER DU MED FRA MOBILEN? KLIK HER OG FØLG BT'S JOURNALISTER PÅ ÅRETS ROSKILDE FESTIVAL