Hele fodbold-Danmark flyder over af begejstring over Morten Nordstrands fremragende udligning for FC Nordsjælland mod FCK.

FC Nordsjællands Morten Nordstrand bragte sig i dén grad i begivenhedernes centrum, da han søndag aften med et saksespark i verdensklasse sikrede sit hold 2-2 i Superligakampen mod FC København i Farum Park.

Både med- og modspillere, trænere og kollegaer, ja stort set alle med smag for fodbold havde en mening om FCN-angriberens tekniske perle.

- Årets mål I superligaen er allerede blevet sat ind. Nordstrand til 2-2, skrev Nicklas Bendtner på sin Twitter-profil, hvor også AaBs trænerassistent, Allan Kuhn flød over med ros.

- Konge mål af Morten Nordstrand, helt utroligt, skrev han på Twitter.

Holdkammeraterne til Morten Nordstrand var selvfølgelig enige med omverdenen i, at de ud over ét point til kontoen havde fået en oplevelse ud over det sædvanlige.

- Det er det sygeste mål, jeg har nogensinde har set eller oplevet live, sagde FCNs Anders 'AC' Christiansen ifølge bold.dk. Og Nordsjællands træner, Kasper Hjulmand, holdt sig heller ikke tilbage.

- Det er så svært, det han gør. Man har set mange, der sidder bedre i rammen, men detaljen er bare så svær. Det er svært at få kroppen i den bevægelse, og timingen er så svær at ramme. Man skal jo tilbage til Zumas scoring i Parken for at se noget lignende. Det er en fantastisk detalje. Alle der har spillet fodbold ved, hvor svært det er, sagde Kasper Hjulmand til Tipsbladet.

Også dem, det gik ud over, kunne se det smukke i Morten Nordstrands mål, selv om FC København 'tabte' sejren og to point på detaljen.

- Det var sgu ren FIFA. Det må være en kandidat til årets mål, og det er svært at gøre så meget ved. Vi må bare tage hatten af for Nordstrand og sige, at det er godt gået, sagde FCKs Thomas Delaney til bold.dk.

Og endnu en FCKer, Lars Jacobsen, jublede med på 3 Plus.

- Og så laver Nordstrand jo årets Mål. Den titel kan vi vist godt give ham allerede nu. Tak for kaffe, siger jeg bare, sagde han.

Også uden for fodboldens verden gav Nordstrands mål genlyd.

- Respekt Nordstrand!, skrev kirke- og ligestillingsminister Manu Sareen således på sin twitter-profil.

Berlingskes sportsredaktør Flemming Fjeldgaard måtte også slippe begejstringen løs samme sted:

- Du store Ravanelli, det er smukt, skrev han om målet.

Den eneste, der ikke smeltede fuldstændig over Nordstrands mål, var Nordstrand selv. men det havde sin enkle forklaring.

- Jeg så det jo heller ikke. Jeg sparker jo bare og har ryggen til, men folk er rimeligt meget oppe at køre over det, så jeg tror, det var okay, sagde han til BT.

Afstemning