Ikke alle kvinder er begejstrede for blowjobs, og det er virkelig en skam, for det er en skøn del af det intime samvær og en meget stor nydelse for de fleste mænd.

Der kan være mange grunde til at kvinder ikke bryder sig om blowjobs. De kan have haft dårlige oplevelser, hvor manden ikke var ren, hvor han gik for dybt ind i munden, hvor han kom i dem uden det var aftalt, eller hvor situationen føltes ydmygende på en eller anden måde. Så er der også kvinder, der decideret mener det er ulækkert. Hvordan kan de dog det? For en mand er det nærmest den ultimative kærlighedserklæring, at hans kvinde også nyder at tilfredsstille ham. Blowjob er tæt på det ypperste indenfor hengivenhed - og det elsker vi!

Se billedeSådan giver du manden et godt blowjob

Det er fuldstændig ligeså så skønt for os, som det er for kvinder, når vi slikker dem til orgasme.

Derudover er det vældig smart. For blowjobs kan vi gøre mange steder, hvor samleje er lidt mere besværligt. Toilettet i flyveren. Bag busken. På parkeringspladsen.

Se billedeSådan får du kæresten til at give dig et blowjob

Og hvis man som kvinde lærer, hvordan man giver et ordentligt blowjob, så vil man næsten så sikkert som amen, nyde den kontrol man kan have over sin mands seksualitet, og meget ofte erfare, hvordan hans ophidselse smitter, så blowjobbet også kan være en stor lystbetonet oplevelse for kvinden.