Den franske Super Cup har for vane at spille sine kampe udenrigs, hvilket også er tilfældet denne lørdag, hvor Beijing lægger græs til opgøret mellem Paris Saint-Germain og Guingamp. Den ekstreme, kinesiske varme bør lægge en dæmper på en potentiel målfest.

Selvom kampen afvikles klokken 20:00 lokal tid, er temperaturerne i Kina stadig oppe på næsten 35 grader, hvilket naturligvis mindsker chancen for underholdende angrebsfodbold fra ende-til-ende.

I forvejen havde Guingamp fint styr på PSG i sidste sæson, hvor PSGs hjemmesejr på 2-0 blev grundlagt på scoringer i 91. og 93. minut, mens 1-1 opgøret i Guingamp også lignede en nullert langt hen ad vejen, inden værternes Mohamed Yatabare og gæsternes Alex med scoringer i 84. og 87. minut sørgede for, at kampen endte 1-1.

Selvom kampen naturligvis gælder sæsonens første trofæ, er det stadig uvist, om PSG-træner Laurent Blanc vælger sin stærkeste startellever med tanke på, at adskillige af hans spillere først returnerede fra VM et godt stykke inde i juli.

På den anden side fremstår Guingamp primært forstærket i defensiven med Superliga-bekendte navne som Jonas Lössl og Lars Jacobsen, mens forsvaret fra sidste sæson også er intakt.

Derfor virker prisen på få mål meget generøs i en kamp, hvor første mål meget vel kan blive det sidste.