Hos Gasoline Grill i København serverer man en af de bedste burgere i hele verden. Men hvis du planlægger at lægge vejen forbi, er der et par ting det kan betale sig at være opmærksom på, hvis ikke man vil gå forgæves.

For i disse dage er der stor rift om de yderst populære burgere, som langes over disken fra en nedlagt tankstation i det indre København. Men blot fordi at man er indstillet på at stå længe i kø, er der ingen garanti for at man også ender med at få stukket en af de eftertragtede burgere i hånden.

Hos Gasoline Grill serverer man burgere allerede fra kl. 11.00 på hverdage. Men hvornår burgerbaren lukker, er der derimod ingen, som ved med sikkerhed. For der bliver nemlig kun 'flippet' et på forhånd fastsat antal burgere, og når de er blevet solgt, lukker burgerbiksen. Uanset klokkeslæt, fortæller Klaus Wittrup, der står bag Gasoline Grill.

»Vi har lavet en klassisk burger-stand. Her kan man ikke ringe og bestille på forhånd. Man må selv møde op, bestille sin burger og så kan man tage den med eller spise den uden for med det samme,« fortæller han.

Det er ifølge amerikanske Bloomberg, at man på netop Gasoline Grills menukort finder en af verdens bedste burgere. Den danske burgerbar blev således inkluderet på listen over 27 af verdens bedste burgere, som Bloomberg forleden offentliggjorde.

Siden kåringen har kunderne valfartet til burgerbaren i København, der åbnede for under et år siden i april 2016. Den fornemme kåring har betydet, at der de seneste dage har været udsolgt på ganske få timer.

Ifølge Klaus Wittrup skal man derfor være hurtigt ude, hvis man gerne vil undgå at stå forgæves i kø.

»Det bedste, man kan gøre, er, at være her når vi åbner. For lige i øjeblikket har vi så travlt, at vi må melde udsolgt på ret kort tid. Så vil man være sikker, skal man være her tidligt og så ellers væbne sig med tålmodighed,« fortæller Klaus Wittrup, der tilføjer, at køen normalt er kortest mandag og tirsdag.

Men i kølvandet på kåringen har der været så travlt, at der også her har været rygende travlt. Fremover håber Klaus Wittrup dog på, at man kan bespise langt flere burgersultne kunder, end man kan i dag. Han planlægger nemlig allerede, at udvide forretningen og åbne endnu en burgerbar for at imødekomme det tilsyneladende umættelige burgerbehov.

»Det er noget, vi kigger på. Der er ikke nogle helt konkrete planer endnu, men vi har da noget i støbeskeen,« afslører Klaus Wittrup.