Andreas 'AC' Christensen bragte FC Barcelona foran med 1-0 i El Clasico.

Han steg til vejrs ved bagerste stolpe og headede bolden i mål, hvor han virkelig steg højt op.

Det var Raphinha, der stod for oplægget til den danske landsholdsspiller.

Brasilianeren skruede bolden over til bagerste stolpe fra hjørneflaget, hvor 'AC' kom højt op over Toni Kroos, som var chanceløs i situationen, da danskeren stangede bolden i mål.

Målet kom allerede efter seks minutter på Bernabeu, hvor Andreas Christensens scoring virkelig satte en dæmper på stemningen blandt hjemmepublikket.

'AC' indtog en position på den defensive midtbane i opgøret.

Det er en plads, som han virkelig har imponeret på - og han spiller den hver gang i de vigtigste opgør for Barcelona.

Stillingen er i skrivende stund 2-2 i opgøret mod ærkerivalerne fra Real Madrid.

Jude Bellingham afgjorde med sin sene scoring opgøret.
Jude Bellingham afgjorde med sin sene scoring opgøret. Foto: Oscar Del Pozo/AFP/Ritzau Scanpix

Vinicius Junior udlignede Andreas Christensens føringsmål, da den brasilianske stjerne scorede sikkert på et straffespark i det 18. minut.

Andreas Christensen blev skiftet ud i pausen.

Fermin Lopez, der kom på banen i stedet for danskeren, gjorde det til 2-1 i det 69. minut.

Få minutter senere udlignede Lucas Vazquez den føring, da han satte indersiden på et indlæg og gjorde det til 2-2.

I slutminutterne afgjorde det unge stjerneskud Jude Bellingham opgøret, da han fik fans på lægterne på Bernabeu til at gå fuldstændig amok med den sene scoring til slutresultatet 3-2 til Real Madrid.