De tredobbelte hollandske mestre fra Ajax har fået en svær start på sæsonen med flere overraskende nederlag, men det har de fleste af Amsterdam-klubbens fans nok glemt efter søndagens vigtige 1-0-sejr ude over ærkerivalerne fra Feyenoord.

Ajax havde Nicolai Boilesen, Lucas Andersen og Niki Zimling med fra start. Boilesen spillede hele opgøret på venstre back-positionen, mens de to øvrige danskere blev skiftet ud i løbet af anden halvleg. Lasse Schöne var på grund af en skade ikke med for gæsterne.

Det var forsvarsspilleren Ricardo Van Rhijn, der efter fem minutters spil scorede kampens eneste mål. Med sejren rykker Ajax op på andenpladsen i Æresdivisionen.

AZ Alkmaar havde Simon Poulsen med i samtlige 90 minutter, da holdet hjemme vandt med 1-0 over PEC Zwolle.

Der var også fuld spilletid til Andreas Bjelland i Twentes 4-1-sejr ude over Heracles.Kasper Kusk var ikke med i Twentes trup