Cristiano Ronaldo og co. kan se frem til at møde San Lorenzo i VM-finalen for klubhold, efter argentinerne vandt med 2-1 over Auckland City FC i forlænget spilletid.

San Lorenzo var på forhånd udråbt som favoritter, men havde svært ved til at leve op til rollen i semifinalen. I første halvlegs overtid fik de dog hul på målbylden, da Pablo Barrientos bragte dem i front.

I anden halvleg lykkedes det for holdet fra New Zealand at svare tilbage, da Angel Berlanga fik udlignet til 1-1, som også blev resultatet, da dommeren fløjtede de første 90 minutter af.

Derfor skulle der forlænget spilletid til for at finde en finalist, og den var ikke mange minutter gammel, da Mauro Matos scorede det afgørende mål.

Dermed kan San Lorenzo se frem til finalen på lørdag, hvor mægtige Real Madrid venter efter deres knusende 4-0 sejr tirsdag aften mod Cruz Azul.