Takket være tre mål på 20 minutter i første halvleg vandt Arsenal med hele 3-0 over Manchester United.

Manchester United førte Premier League inden denne spillerunde, men det gør klubben ikke mere, efter at Louis van Gaals mandskab søndag blev skilt ad mod Arsenal, der var flyvende fra start af.

Efter seks minutters spil lå bolden for første gang i Manchester Uniteds mål. Det var Aaron Ramsey, som sendte Mesut Özil afsted på Arsenals højrekant. Tyskeren sendte bolden på tværs, hvor Alexis Sanchez smart sendte bolden forbi David de Gea med en hæl-afslutning.

Hælen fik Sanchez igen brug for minuttet efter, hvor det var chileneren, der satte et modangreb i gang med netop hælen. Han fandt Mesut Özil inde på midten, og denne gang sendte han Theo Walcott af sted på venstrekanten. Walcott kunne have valgt at afslutte selv, men han viste stort overblik, da han spillede tilbage til Özil som omtrent fra straffesparks-pletten sendte bolden ind til 2-0 bag et forstenet Manchester United-forsvar.

12 minutter senere blev det 3-0, da Alexis Sanchez afsluttede et mønsterangreb fra hjemmeholdet ved at banke bolden op i målhjørnet.

Aldrig tidligere i Premier Leagues historie er der lavet tre mål mod Manchester United i de første 20 minutter, og herfra var kampen tabt for 'De Røde Djævle'.

Til allersidst havde Alex Oxlade-Chamberlain en god mulighed for at øge til 4-0, mens hans forsøg endte på overliggeren.

Den klare sejr betød, at Arsenal overhalede Manchester United i tabellen på bedre målscore. De to hold er nu henholdsvis nummer to og tre i Premier League, som toppes af Manchester City.