Lucas Andersen brillerede med et hattrick, da hans klub, Willem II, på udebane vandt 3-1 over Twente med Joachim Andersen på holdet.

Han var ikke god nok til at komme med til sommerens EM for U21-landshold, og han var heller ikke god nok til Ajax, der i denne sæson har lejet ham ud til Willem II.

Men Lucas Andersen er inde i en god periode, og den kulminerede foreløbig lørdag aften, da den tidligere AaB-spiller lavede hattrick for Willem II i udekampen mod Twente Enschede.

Med to mål på fem minutter var det Lucas Andersen, der bragte Willem II på 2-0 i første halvleg.

Jari Oosterwijk reducerede for hjemmeholdet otte minutter før pausen, men Lucas Andersen sørgede med et mål kort før pausefløjtet for, at Willem II igen var to mål foran.

I det sidste tilfælde var det Nick van der Velden, der lagde op til målet, ligesom han også stod for den målgivende aflevering til kampens første scoring..

3-1 blev kampens resultat, og det betyder, at Willem II ligger lige over nedrykningsstregen med 11 point for 14 kampe.

Twente spillede med det tidligere FCM-talent, Joachim Andersen, i forsvaret, men den tidligere storklub er havnet under stregen med beskedne ni point.