Et rødt kort, et brændt straffespark og fem mål. Det blev en begivenhedsrig aften, da Barcelona kørte Levante midt over og vandt 5-0 i søndagens sene kamp i La Liga.

Med den fjerde sejr ud af fire mulige bragte Barcelona sig sikkert i spidsen af Primera Division. Katalanerne har fået en start på turneringen, som rivalerne fra henholdsvis Atletico og Real Madrid kun kan drømme om efter, at de kun har fået otte og seks point i de første fire runder.

Søndag aften gik Barcelonas gode form ud over rækkens absolutte bundhold, Levante. Inden kampen havde bundholdet kun sat et enkelt point ind på kontoen, og det havde ikke ændret sig, da dommeren fløjtede af efter 90 ensidige minutter.

Barcelona vandt udekampen 5-0 og kan nu glæde sig over 12 point og en målscore på 11-0 efter de første fire kampe, mens Levante modsat endnu ikke har scoret i denne sæson.

Neymar åbnede scoringen efter 34 minutter, og otte minutter senere havde Lionel Messi den ultimative chance for at fordoble forspringet. Den lille argentiner kom i klemme i en Levante-sandwich i det kriminelle felt, og så var der straffespark og rødt kort til Vyntra. Men Messi sendte straffesparket forbi, så stillingen holdt to minutter yderligere, inden kroaten Ivan Rakitic kanonerede bolden i mål til 2-0. Det var i øvrigt 11. gang ud af 54 mulige, at Messi brændte et straffespark for Barcelona.

Sandro øgede til 3-0 12 minutter inde i anden halvleg, Pedro gjorde det til 4-0 syv minutter senere, inden Messi kunne sætte punktum for ydmygelsen efter 77 minutter, hvor han scorede til slutresultatet 5-0 til udeholdet.