De tyske mestre og forsvarende Champions League-mestre sørgede lørdag for den 10. sejr på stribe. 37 mål er scoret i den imponerende stime.

Lad os da bare lege tallotteri lidt længere.  For det er dæleme imponerende, når Bayern München er leverandør. De 49 seneste Bundesliga-kampe har afleveret 43 sejre til mestrene. De seks resterende har givet uafgjort. Ingen er altså tabt. Målforskellen? 118 scoringer mere til Bayern end til modstanderholdene.

Og så videre til lørdagens gevinst. Bayern Münchens 6-1-sejr på udebane mod Wolfsburg viser, hvor svært det efterhånden er at være det tyske storholds modstander i både Bundesligaen og Champions League.

Før søndagens kampe har Pep Guardiolas sublime tæskemaskine nu 23 point ned til Borussia Dortmund, der regnes for den største udfordrer i titelkampen. Hvis man altså kan tale om en sådan i en seriøs variant.

Wolfsburg kom ellers foran mod Bayern München, men det gør man ikke ustraffet for tiden. Xherdan Shaquiri udlignede i første halvleg, mens Bayerns øvrige stjerner spiste Wolfsburg råt, da hjemmeholdet tillod sig at begynde at tro på et uventet point i anden halvleg.

Uhyggeligt farlige Thomas Müller scorede to gange, ligesom Mario Mandzukic også gjorde, da Bayern München på bare 17 minutter gik fra 1-1 til at være foran 6-1. Også Franck Ribery kom på tavlen, da Arjen Robben serverede bolden fra ham efter at have udnyttet en af de mange geniale frispilninger, der kom fra Bayerns centrale akse.