På to mål i overtiden fik Twente vendt et truende nederlag til en sejr på 3-2 over Willem II.

Andreas Bjelland startede inde for hjemmeholdet Twente, som gav sig selv en god start, da Youness Mokhtar gjorde det til 1-0 efter 12 minutter. De undertippede gæster svarede dog igen - først i det 30. minut på mål af Ali Messaoud, og i anden halvleg bragte Robbie Haemhouts så Willem II på sejrskurs, da han scorede til 2-1 med knap 20 minutter igen.

Twentes Renato Tapia gjorde ikke tingene lettere for holdkammeraterne, da han fik rødt kort efter 82 minutters spil.

Men Twente formåede alligevel at orkestrere et flot comeback i overtiden - kickstartet af landsholdsspilleren Andreas Bjelland, da han gjorde det til 2-2 efter et hjørnespark.  Dybt inde i overtiden blev Torgeir Børven så den store helt, da han scorede til 3-2 og sikrede hjemmeholdet de tre point.

Danske Kasper Kusk kom også på banen for værterne, da han blev skiftet ind med 10 minutter igen af kampen.

Sejren betyder, at Twente indtager femtepladsen i Æresdivisionen, som nu holder pause indtil d. 16. januar.