Frankrig og Tyskland mødtes fredag aften i en venskabsskamp, men det var ikke begivenhederne på banen, der fyldte noget. Uden for stadion lød flere eksplosioner, lige som politiet melder om flere dræbte af skud.

Som nedenstående klip viser, kunne man under kampen hører eksplosionerne.

Efter kampen blev tilskuerne bedt om at blive på stadion. Men derudover virkede, hverken spillere eller tilskuere til at lade sig påvirke af de tragiske begivenheder. Kampen blev spillet til ende. Og her endte det med en flot fransk sejr.

Olivier Giroud bragte Frankrig foran 1-0 kort før pausen - og med fire minutter tilbage scorede Andre-Pierre Gignac til slutresultatet 2-0.

Men trods sejren har franskmændene ikke meget at glæde sig over på en aften som denne.

Tysklands holdleder, Oliver Bierhoff, siger til tv-kanalen, ARD, at det tyske landshold var chokerede, da de efter kampen fik besked om, hvad der var sket.

»Der herskede stor usikkerhed og stor angst i omklædningsrummet. Man kunne mærke, at spillerne var stærkt chokerede. Spillerne greb hurtigt deres telefoner for at informere sig om situationen og for at ringe hjem,« sagde Oliver Bierhoff.

ER DU I PARIS OG HAR OPLEVET TERROR-ANGREBET, SÅ HØRER VI GERNE FRA DIG. SEND EN MAIL PÅ 1929@bt.dk