Efter et pinligt hjemmebane-nederlag i sidste runde til Hobro fik Brøndby revancheret sig mod FC Vestjælland. 4-0 vandt Brøndby.

Selvom resultatet ser pænt ud på papiret, så var det ikke en særligt velspillende Brøndby-mandskab. Første halvleg var en gennemført trist omgang ideforladt fodbold. Der manglede fart og vilje til at løbe for hinanden. Faktisk lignede det en af de dage, hvor intet ville fungere. Straks fra anden halvlegs begyndelse ændrede kampbilledet sig dog markant.

Efter tre minutter headede Christian Nørgaard bolden i mål, og få minutter senere var han atter på spil, efter Daniel Aggers forsøg blev reddet på stregen, og Nørgaard hurtigt fulgte op på returen. Højrebacken Johan Larsson ville også lege med og fuldendte efter 78 minutter kollega Andrew Hjulsagers fine forarbejde på baglinjen. På det tidspunkt havde gæsterne lagt sig ned, og det udnyttede unge Nikolai Laursen, da han tæt på slutfløjtet sørgede for 4-0, som også blev slutresultatet.