Det var en tæt Premier League kamp mellem West Bromwich og Chelsea søndag eftermiddag. Kampen bød både på rødt kort og et brændt straffe.

Der gik ikke mere end 14 minutter ind i første halvleg, førend der var spænding mellem West Bromwich og Chelsea, da der blev dømt straffe til hjemmeholdet. Men James Morrison sparkede midt i målet på sit forsøg, der blev reddet af Chelsea-målmand Thibaut Courtois.

Første halvleg var en målfest, og Pedro fik kort tid efter en drømmedebut, for den tidligere FC Barcelona-spiller bragte Chelsea foran, da bolden gik i mål via  indersiden af foden på WBAs svært uheldige Jonas Olsson.

Publikum fik søndag rig mulighed for at se god fodbold og en række flotte mål. Chelsea var skarpe, og Pedro løb, som havde han en sur tyr bag sig. Efter en halv time fik han spillet Diego Costa fri til scoring, og så stod den 2-0.

James Morrison fik dog vist, at et brændt straffe ikke skulle slå ham ud. Han fik sat bolden i mål, efter at Salomon Rondon havde lavet saksespark, der sendte bolden retur til feltet.

West Bromwich var dermed tilbage i kampen, men Cesar Azpilicueta nåede at score til 3-1 inden pausen.

Ti minutter ind i anden halvleg fik Chelsea-anfører Terry stoppet en West Brom-spiller på ulovlig vis, og dommer Mark Clattenburg hev det røde kort frem foran Chelsea-stjernen.

West Bromwich var i øvrigt uden deres topscorer sidste sæson, Saido Berahino, der var helt udeladt af truppen. På det seneste har den 22-årige angriber været rygtet til Tootenham, og flere engelske medier spekulerede i, om udeladelsen skete, fordi man ikke ville risikere en skade inden en eventuel transfer.

Det røde kort påvirkede Chelsea, og det udnyttede James Morrison, der fik hjælp fra medspilleren Callum McManaman, der fik lagt bolden ind på højrekanten. Morrison sparkede til og satte bolden i krydset. West Bromwich var derfor stadig med i kampen med 2-3.

Det er dog ikke nok, selvom begge hold i de sidste ti minutter havde muligheder for flere mål.

Det var Chelseas første sejr i denne sæson, og de regerende mestre ligger nu nummer ni i Premier League.