Celta Vigo har fået en forrygende start på den nye sæson. Søndag eftermiddag tog holdet fra det nordvestlige hjørne af Spanien en overraskende sejr, da man på udebane vandt 2-1 over Sevilla.

Og de to danske landsholdsspillere, Daniel Wass og Michael Krohn-Dehli, fik afgørende betydning for kampens udfald. Wass, som inden denne sæson er skiftet til Vigo fra Evian, scorede til 2-0 efter 26 minutter. Han blev spillet fri i feltet af Hugo Mallo og eksekverede sikkert med et fladt skud ned i det modsatte hjørne. Det var Wass' anden scoring i La Liga for sin nye klub.

Michael Krohn-Dehli, der indtil denne sæson netop spillede for Celta Vigo, kom ind efter en halv time, hvor Vitolo blev flået ud.

Kort efter pausen reducerede den indskiftede Fernando Llorente, og resten af kampen pressede hjemmeholdet på for at udligne. I det 67. minut var det nærved at lykkes for Krohn-Dehli. Danskerens skud overlistede keeperen, men det ramte akkurat overliggeren,

I stedet var Daniel Wass tæt på at udvide føringen, da han med otte minutter igen sendte et frispark ind over muren. Forsøget var inden for rammen, men Sevillas keeper Rico nåede ned og parerede bolden til hjørne, og så endte kampen 2-1 til Celta Vigo, som, inden Barcelona spiller mod Levante, ligger på andenpladsen i Primera Division efter tre sejre og en uafgjort.

Vigo møder netop Barcelona på hjemmebane på onsdag.