Dortmund smed igen point i de sidste minutter, da Wolfsburg reddede 2-2 hjem på udebane.

Det var et Bendtner-løst Wolfsburg-mandskab, der onsdag mødte Dortmund i Bundesligaen. Danskeren var endnu engang udeladt af truppen, hvor rivalen Bas Dost startede inde i angrebet.

Det var dog en angriber fra Dortmund, der stjal fokus, da Gabon-spilleren Pierre Emerick Aubameyang efter bare otte minutter gjorde det til 1-0. Efter den halve time fik Wolfsburg dog udlignet ved belgieren Kevin de Bruyne.

I anden halvleg virkede Dortmund til at endelig at kunne tage et stort skridt væk fra bunden af Bundesligaen, da Ciro Immobile gjorde det til 2-1 et kvarter før tid. Men i kampens døende minutter blev de sendt tilbage på 16. pladsen, da Naldo gjorde det til 2-2.

Jannik Vestergaard fik heller ikke spilletid for Hoffenheim, da de tabte 1-0 hjemme mod Leverkusen. Mere målrigt var det i Frankfurt, da de spillede 4-4 mod Hertha Berlin.

Schalke 04 vandt 2-1 mod Paderborn, mens Werder Bremen forbliver på sidstepladsen efter 4-1-nederlaget til Mönchengladbach.