Elfsborg blev endestationen for Randers FC i Europa League-kvalifikationens anden runde. Efter forlænget spilletid tabte det danske hold 1-0 i en kamp, som var uden de helt store målchancer.

Randers FC havde store problemer i første kamp med at få bolden ind bag danske Kevin Stuhr Ellegaard i Elfsborg-målet. Og heller ikke i tirsdagens returopgør ville bolden ind.

Samme problem havde Elfsborg, som ellers var tættest på i den ordinære spilletid. I anden halvleg var svenskerne få centimeter fra et videre avancement, men bolden blev reddet på stregen.

Ligesom i første kamp stod der 0-0 på tavlen efter 90 minutter, og de to hold skulle derfor ud i forlænget spilletid for at finde en vinder.

Randers FC havde dog et dårligt udgangspunkt forud for de to gange 15 minutters ekstra spilletid. Angriberen Nicolai Brock-Madsen blev vist ud efter 83 minutter, da han modtog sit andet gule kort efter at have sparket bolden væk ved et frispark.

Der skulle også kun gå tre minutter af den forlængede spilletid, inden Simon Lundevall uden for Randers' felt halvflugtede bolden ind bag Karl Johan-Johnsson.

Randers' kamp er den eneste Europa-League kamp, der bliver spillet tirsdag. Resten af returopgørene i Europa League - inklusiv FC København og Brøndby IF - spilles først torsdag.

Årsagen til Randers' tidlige kamp er, at IFK Göteborg også skal spille returopgør på torsdag. Og da Elfsborg og Göteborgs hjemmebane ligger så tæt på hinanden, skulle kampene dækkes af samme politistyrke. Det ville der ifølge de svenske myndigheder ikke være mandskab nok til.