Christian Eriksen skulle blot bruge seks minutter i dagens opgør mod West Bromwich før han sendte bolden i kassen, da han påny viste sin fornemme sparketeknik og scorede direkte på frispark. Målet satte Tottenham i gang, og det endte med et sikker 3-0 sejr på udebane.

Det var foreløbigt Eriksens niende scoring i Premier League, og han kan nu kalde sig den mest scorende midtbanespiller i indeværende sæsonen.

Den danske landsholdsspiller har et rigtig farligt våben i sine frispark, og det var da også måden, hvorpå han scorede kampens første mål. Et flot skud krøllet hen over muren og akkurat uden for målmandens rækkevidde, der kun lige kunne få hånden på.

Eriksen har ellers gjort det til en vane at score afgørende mål i kampens sidste minutter, men denne gang var det lige omvendt.

BBC-fodboldekpert og tidligere Tottenham-spiller Gary Lineker var hurtigt ude på Twitter med en munter kommentar på Eriksens scoring:

»Eriksen er forvirret. Han scorede et smukt mål i de første minutter, ikke de sidste.«

Christian Eriksen scorede også et smukt mål direkte på frispark i midtugens Capital One Cup-kamp mod Sheffield United, hvor han i øvrigt også scorede kort før tid.

Harry Kane sørgede for de to sidste mål i afklapsningen af West Bromwich, som nu kun er tre point fra nedrykningsstregen, mens Tottenham er oppe på femtepladsen.