Udvisningen til Stanislav Tecl ødelagde alt for FK Jablonec. Det sagde træner Jaroslav Silvahy, der dog anerkendte, at det røde kort var i orden, og at FCK-målet var smukt.

FC København vandt onsdag aften 1-0 på udebane over FK Jablonec, og efter kampen hæftede tjekkernes træner, Jaroslav Silvahy, sig ved en bestemt episode.

Midtvejs i anden halvleg tacklede hjemmeholdets Stanislav Tecl bagfra FCKs Ludwig Antonsson i knæhaserne med det resultat, at Tecl - der var kommet på banen godt fem minutter forinden - fik det røde kort. Tjekkerne måtte derfor spille kampen færdig med kun ti mand - og bagud 0-1.

»Udvisningen ødelagde det for os. Det var som et koldt brusebad,« sagde Jaroslav Silvahy efter kampen ifølge FK Jablonec' hjemmeside.

»Det er en fejl fra hans side. Vi ønsker, at spillerne skal gå til den, men her gik han over stregen. Han kunne ikke undgå straffen,« sagde Jaroslav Silvahy om det røde kort.

Sandt er det i hvert fald, at presset mod FCK blev mindre, da tjekkerne kom i undertal. Indtil da havde Jablonec haft det meste spil og de fleste chancer. Men FCKs Benjamin Verbic havde altså scoret kampens enlige mål seks minutter ind i anden halvleg.

»Vi spiller godt i første halvleg, men vi er ikke effektive nok. Vi har nok fem store muligheder, og de (FCK, red.) har nærmest ingenting. I anden halvleg får de så desværre et mål på et smukt skud,« sagde den 53-årige tjekkiske træner.

»Jeg tror godt, at vi kan gå videre alligevel. Vi kan godt score et mål i København og så tage den derfra. Spillerne har set, at de godt kan spille med dem,« lød det fra Jaroslav Silvahy.