Jeppe Corfitzen kunne ikke have drømt om en bedre start på det nye år.

Lørdag var han manden over dem alle på banen, da den danske angriber scorede hattrick i U19-kampen mellem hans klub Lecce og Genoa.

Lecce var bagud ved pausen, men så tog Jeppe Corfitzen ellers fuldstændig over.

Tre minutter inde i anden halvleg udlignede han, og det samme gjorde han en time inde i kampen, efter at Genoa igen var kommet foran.

I overtiden var den tidligere Lyngby- og FC København-angriber så igen på pletten, da han blev helten med sin scoring til slutresultatet 3-2.

Jeppe Corfitzen har også været oppe at snuse til Serie A-holdet i Lecce og fik sin debut for det bedste mandskab i sidste sæson.

Han kom til klubben i sommer efter et salg fra Lyngby, og kontrakten løber i halvandet år endnu.