Liverpool kunne inden lørdagens hjemmekamp mod West Ham med stor tilfredshed se tilbage på en absolut godkendt sæsonstart med syv point i de første tre Premier League-kampe.

Men efter lørdagens 90 minutter på Anfield var humøret i den helt anden ende af skalaen.

Et uhørt tamt hjemmehold blev revet fra hinanden og tabte fuldt fortjent med 0-3 til West Ham, der ellers kom til kampen med to nederlag i sportstasken.

Unge Manuel Lanzini skulle kun bruge tre minutter på at bringe 'Hammers' foran.

Efter en halv times spil fik Liverpools Dejan Lovren på forunderlig vis fumlet bolden hen til en West Ham-spiller, og et par afleveringer senere fordoblede Mark Noble gæsternes føring.

I anden halvleg blev både Noble og LIverpools Coutinho vist ud, inden Diafra Sakho i kampens overtid cementerede de rødes nedtur med målet til 3-0.

Liverpool var ikke det eneste tophold, der kom i problemer lørdag eftermiddag. Hjemme på Stamford Bridge led de forsvarende mestre fra Chelsea et choknederlag på 1-2 mod bysbørnene fra Crystal Palace.

Chelseas colombianske angriber Radamel Falcao fik ellers hul på målbylden, han med 10 minutter igen udlignede til 1-1, men blot to minutter efter scorede gæsternes Joel Ward det afgørende mål til 2-1.

Stoke City måtte i en time spille med to mænd i undertal hjemme mod West Bromwich. Efter 25 minutters spil fik nyindkøbte Ibrahim Afelley rødt kort, og seks minutter senere måtte også Charlie Adam gå den tunge gang ned i omklædningsrummet.

De ni tilbageværende kæmpede bravt, men de kunne ikke forhindre, at gæsterne tog fra Britannia Stadium med en 1-0-sejr. Solomon Rondon scorede kampens eneste mål i første halvlegs overtid.