Manchester United smed 3-1-føring væk og forlod banen som tabere efter et kæmpe kollaps mod Kasper Schmeichels Leicester til stor frustration for Uniteds manager, Louis van Gaal.

- Du regner aldrig med at tabe, når du fører 3-1 og fører med to mål for anden gang. Man er nødt til at dræbe kampen og holde på bolden, men det var vi ikke i stand til. Vi gav det hele væk med straffespark, og du kan ikke vinde kampe, når du gør det, udtalte Louis van Gaal til klubbens hjemmeside.

Manchester United fik en perfekt start på kampen, da Falcao efter 12 minutters spil sendte et perfekt indlæg indover til Robin van Persie, der med et godt hovedstød sendte bolden bag Schmeichel i Leicester-målet.

Fire minutter senere kom United på 2-0, da Ángel Di María efter et par hurtige kombinationer sendte et frækt tip henover Schmeichel. Bolden nåede dog næsten kun lige at blive givet op, før der blev reduceret. Hjemmeholdets Jamie Vardy slap forbi Marcos Rojo og sender et godt indlæg fra baglinjen ind til Leonardo Ulloa, der headede bolden i mål.

I anden halvleg bragte United sig foran med 3-1, da Ander Herrera med en afretning med hælen på Di Marias skud fangede Schmeichel på det forkerte ben.

Så skulle man måske tro, at kampen var lukket, men det ændrede Uniteds højre back Rafael på, da han lavede et klodset straffespark. Det eksekverede Dave Nugent stensikkert. Men det skulle ikke stoppe her.

For bare to minutter efter kom udligningen, da Esteban Cambiasso sparkede bolden ind med et fladt skud lige inden for feltet til stillingen 3-3.

Godt 10 minutter før tid skete det utænkelige så. Jamie Vardy gav Leicester føringen, da han efter et kontraangreb endte alene foran David de Gea. Her udplacerede han køligt United-keeperen.

Det kollektive kollaps blev komplet for United-spillerne, da unge Tyler Blackett lavede kampens andet straffespark. Denne gang blev ansvaret overladt til Leonardo Ulloa, der konverterede til sin fjerde sæsonscoring og en vild sejr på 5-3.

I London var danske Christian Eriksen med i hele kampen, da Tottenham tog imod West Bromwich. Trods et overtag i boldbesiddelsen var det udeholdet, der kunne forlade banen som vindere. Et kvarter før tid kom kampens eneste scoring, da James Morrison pandede et hjørnespark ind.