Den resultatsmæssige krise fortsætter i Liverpool. Søndag eftermiddag tabte 'de røde' fra Beatles-byen 3-1 til nedryknings-kandidaterne fra Crystal Palace.

Det startede ellers lovende for Liverpool. Rickie Lambert, der inden søndagens kamp endnu havde sin første Liverpool-scoring til gode, havde fået chancen fra start, og der skulle kun gå to minutter, før han havde bevist, at der stadig er mål i den 32-årige angribers støvler.
Lambert var stukket i dybden, og det havde Adam Lallana set. Med en følt aflevering bag om Crystal Palace-forsvaret fandt han Lambert, der tog et træk ind i feltet og udplacerede Julian Speroni i målet.

Crystal Palace lod dog ikke til at være slået ud af det tidlige mål. Snarere tværtimod. De pressede på for den udlignende scoring, og det gav pote efter 17 minutter. Yannick Bolasie sendte en hård afslutning af sted mod Mignolet i Liverpool målet. Skuddet ramte stolpen, men blev straks fulgt op af Dwight Gayle, der kunne sparke reduceringen i kassen. 1-1 og kampen var igen helt åben.

Liverpool fik aldrig for alvor spillet til at køre, og i det 78. minut gik det pludselig stærkt i den anden ende.
Først var det igen Yannick Bolasie, der var på spil. Han drev gæk med Dejan Lovren, hvorefter han smækkede bolden skråt tilbage i feltet. Her stod Joe Ledley helt fri, og han kunne nemt score til 2-1.

Allerede to minutter senere var den gal igen. Denne gang var det dog hverken dårligt målmands- eller forsvarsspil, der var årsag til målet. Det var ren og skær verdensklasse. Mile Jedinak krøllede et frispark langt ude fra direkte op i det ene målhjørne, og selv om Mignolet sprællede det bedste, han havde lært, var der intet at gøre. 3-1 og så var kampen reelt lukket.

3-1 blev også kampens resultat, og Liverpool er stadig isoleret i Premier Leagues midterfelt.