Sent fredag aften vandt Atlético Madrid den spanske Super Cup med 1-0 over Real Madrid.

Det var den nyindkøbte angriber fra Kroatien, Mario Mandzukic, der bragte hjemmeholdet på Vicente Calderon på sejrskurs allerede efter to minutters spil. Den tidligere bomber hos Bayern München scorede på en flot flugter fra kanten af straffesparksfeltet.

I anden halvleg kunne Mario Mandzukic, der er hentet som direkte erstatning for målmageren Diego Costa, bringe Atlético yderligere foran, men hans forsøg blev afværget af Real Madrids målmand Iker Casillias.

Den spinkle føring holdt hjem i et dramatisk opgør, hvor hjemmeholdets temperamentsfulde træner, Diego Simeone, blev bortvist fra trænerbænken, og dermed kunne de forsvarende spanske mestre sikre sig sæsonens første titel efter 1-1 i Super Cuppens første opgør på Bernabeu.

Cristiano Ronaldo startede på bænken for Real Madrid, men portugiseren afløste Toni Kroos i pausen. James Rodriguez startede på banen for gæsterne, mens Angel di Maria helt var udeladt af truppen.

Real Madrid vandt i sidste uge den europæiske Super Cup med en sejr over Sevilla, men kunne altså ikke fortsætte de flotte takter i sæsonens anden finale.