Lars Jacobsen var ikke tilfreds med Danmarks indsats mod Frankrig, hvor holdet søndag aften tabte 0-2 på udebane.

Det var især opgørets første halvdel af træningskampen, som ifølge Lars Jacobsen var langt under niveau.

»Vi laver så mange fejl i første halvleg, og det må vi ikke. Vi er faktisk lidt heldige med, at vi ikke bliver straffet mere,« sagde han efter nederlaget til Kanal 5.

Lars Jacobsen afviste dog, at han var decideret bekymret efter nederlaget med tanke på holdets kamp om tre måneder mod Serbien i Parken.

»Der er altid elementer, vi skal se på. Det var der så sandelig også i dag i første halvleg, men det var en meget god test, at vi lige kom op og mærkede, hvad det vil sige at være med på den store scene. Der var vi ikke i de første 25 minutter, det er helt sikkert. Der skal vi et gear eller to mere op,« sagde Lars Jacobsen.

Han bed mærke i, at danskerne kom meget bedre med i anden halvleg.

»At vi trods alt får spist os ind i kampen og har de fleste chancer i anden halvleg. Vi skal selvfølgelig skabe mere, for jeg syntes, vi havde meget plads. Specielt på kanterne skal vi være mere koldblodige og få slået indlæg ind til Nicklas (Bendtner, red.),« sagde Lars Jacobsen.