Man skal være udrustet med en mere end gennemsnitlig god tålmodighed, hvis man skal holde med Aston Villa.

Birmingham-klubben er nemlig udsædvaligt karrig, når det kommer til scoringer. 11 styks i 22 kampe vidner om en offensiv, der ikke vil kunne skræmme et U12-pigehold.

Det blev i den grad udstillet i lørdagens 0-2-hjemmenederlag til Liverpool. Aston Villa, der havde danske Jores Okore med i midterforsvaret i hele kampen, kom aldrig rigtig i nærheden af at true Liverpools defensiv, der ellers har været yderst gavmild i denne sæson.

Liverpool bragte sig foran efter 24 minutters spil. Jordan Henderson lagde et præcist indlæg ind til Fabio Borini, der havde revet sig fri af Okores opdækning, og italieneren, der egentlig er udset til at være The Reds fjerdevalg i angrebet i denne sæson, svigtede ikke.

I slutningen af anden halvleg cementerede indskiftede Rickie Lambert Liverpools sejr. Den engelske landsholdsangriber sparkede flot bolden ind bag Villa-målmand Brad Guzan.

Med sejren bringer Liverpool sig op på syvendepladsen i Premier League. Villa bliver på 14.-pladsen med 22 point for 22 kampe - og en sløj målscore på 11-25