Lionel Messi blev tirsdag aften den mest scorende spiller nogen i Champions League, da han scorede sit mål nummer 72 i turneringen.

Med to mål fra den lille argentiner i sidste runde havde han alle chancer for at gå forbi den tidligere Real Madrid-spiller Raul tirsdag aften. Raul nåede utrolige 71 mål i den hæderkronede turnering, inden han indstillede karrieren i europæisk fodbold.

Men det var ikke mere utroligt, end at Barcelonas Lionel Messi kunne tangere rekorden for et par uger siden mod Ajax. Tirsdag aften på Cypern skulle han så bare bruge 38 minutter af opgøret mod APOEL til at få forbi Raul.

Efter en kikset afslutning fra Rafinha havnede bolden for fødderne af Messi, der resolut afrettede bolden forbi målmanden. En scoring, der næppe er den kønneste argentineren har lavet i Champions League, men i den grad en af de mere historiske.

Målet bragte i øvrigt Barcelona på 2-0 i udekampen mod APOEL, inden han i anden halvleg også gjorde det til 3-0 med sit mål nummer 73 i turneringen.