Succeshistorierne har ikke lige frem fulgt hinanden i en lind strøm, siden Nicklas Bendtner i sommer tog til Bundesliga-klubben Wolfsburg i jagten på at få sin karriere på ret køl.

I et efterår med 17 Bundesliga-kampe fik han kun 473 minutter på banen, og i december blev den danske landsholdsangriber kritiseret af cheftræneren i Wolfsburg, Dieter Hecking, for ikke at arbejde nok uden bold til træning.

Men alting har en ende, og nye muligheder åbner sig. Således også for Nicklas Bendtner, der kan bryste sig af en scoring i fredag aftens testkamp mod Karlsruher, som blev besejret med 2-1.

Og det er ikke en hvilken som helst testkamp, for om en uge åbner Wolfsburg foråret i Bundesligaen mod selveste Bayern München i en kamp mellem nummer et og to, og derfor var det de sidste finpudsninger, Wolfsburg gjorde sig mod Karlsruher.

Her startede Nicklas Bendtner ude, men han kom ind efter pausen, og blot fem minutter senere havde han udlignet gæsternes føring.

Mod slutningen af kampen kom også en anden indskifter Maximilian Arnold på banen, og han sikrede sejren med sit mål til 2-1.

Dermed kan Nicklas Bendtner på det personlige plan glæde sig over, at hans angrebskonkurrent Bas Dost ikke kom på måltavlen i generalprøven før braget mod topholdet Bayern München.

Inden næste uges opgør har Bayern München 11 point ned til Wolfsburg.