I en kamp mellem Tunesien og  Ækvatorialguinea ved Africa Cup of Nations, dømte dommeren et kontroversielt straffespark i sidste minut, og det kommer til at få store konsekvenser for ham.

Ækvatorialguinea var tæt på at blive sendt ud af Africa Cup of Nations, da de i kvartfinalen mod Tunesien var bagud 1-0 indtil sidste minut. Her dømte kampens dommer, Rajindraparsad Seechurn fra Mauritius, et straffespark, som de færreste kunne se.

Javier Balboa  udlignede på straffesparket, og i den forlængede spilletid lykkedes det så værtsnation at score det afgørende mål til 1-2, som sendte Tunesien ud i mørket.

Dommeren er nu blevet fjernet fra listen over afrikanske topdommere, hvilket reelt betyder, at hans karriere som international dommer er slut.

Efter kampen overfaldt nogle frustrerede spiller fra Tunesien dommeren, og de blev efterfølgende tildelt en bøde på 50.000 dollars, svarende til 325.000 danske kroner.