En sejr gør det ikke alene. For trods 4-2 hjemme i Parken søndag, havde FCK-tilhængerne ikke glemt træner Ståle Solbakkens udfald mod den piften, der fulgte spillerne til pause så sent som under søndagens hjemmekamp i Parken.

Med et banner, der bad Solbakken »om at passe sit velbetalte job«, fejlede opbakningen til FCK dog ikke noget i onsdagens udsatte kamp mod Randers. Spillerne kvitterede med en koncentreret indsats, der udmøntede sig i Benjamin Verbic’ føringsmål midtvejs i første halvleg og en knusende sikker 3-0 sejr.

Føringsmålet til 1-0 kom meget karakteristisk som en konsekvens af en FCK-offensiv, der i både omstillinger og presspil formåede at investere tungt med fremstormende folk i feltet. Der var bredde i opspillet, køligt overblik og kynisme involveret, da Tom Høgli fandt Federico Santander ved fjerneste stolpe og paraguyaneren fik headet på tværs til Verbic, som med hjælp fra en Randers fod fik møvet bolden i nettet til 1-0 i FCKs favør.

Alt i alt valuta for dét, FCK-tilhængerne drillende kaldte »Vores selvbetalte job« og det skulle blive bedre endnu på en regnvejrsaften i Parken, hvor der var momentvis god fodbold en mål at lune sig ved.

Trods en Randers-indledning i det første kvarter, hvor kampen kunne have fået et andet forløb med en stor chance til Mikael Ishak, var FCK klart dominerende i boldbesiddelse, skabte flest chancer og var mest direkte.

Federico Santander var kampen igennem en central spiller for FCK og gav især prøver på sin evne til at sætte sine medspillere i scene. Også Benjamin Verbic var med sit tekniske repertoire en lysende profil og trods skønhedspletter i sit spil, var Nicolai Jørgensen et vigtigt omdrejningspunkt hos hjemmeholdet, selv om han i glimt agerede som ville han vinde kampen alene.

Youssef Toutouh rådede bod på en afbrænder fra tidligt i kampen og indskiftede Andreas Cornelius 'dræbte' definitivt spændingen med kampens afsluttende mål kort efter at have gjort sin entré.