I 45 minutter holdt den dansk-svenske Malmö FF-målmand liv i drømmen om endnu et svensk Champions League-mirakel. Men i anden halvleg fornægtede klasseforskellen mellem svenskerne og sidste års finalister Atlético Madrid sig ikke. Det endte med en spansk storsejr på 5-0-sejr.

Robin Olsen, der er aktuel for det danske landshold, var lmed flere gode redninger med til at frustrere hjemmepublikummet på Vicente Calderon i første halvleg. Olsen har generelt ført sig flot frem i både kvalifikationen og de to første gruppekampe, og mon ikke der efterhånden er en del europæiske klubber, der har skrevet hans navn ned?

I anden halvleg kunne han dog intet stille op, da først Koke, så Mario Mandzukic og Antoine Griezmann gjorde det til 3-0. Og i kampens overtid fuldbyrdede først Diego Godin og sidenhen Alessio Cerci den spanske afklapsning.

I gruppens anden kamp blev schweiziske Pajtim Kasami matchvinder, da Olympiakos overraskende slog Juventus med 1-0 i Piræus.

Malmö FF og Juventus har begge tre point, mens Atlético Madrid og Olympiakos topper gruppe A med seks point for de første tre runder.