Det var ikke en sikker sejr til OB, der onsdag aften vandt 2-0 over et svækket mandskab fra Tarup-Paarup. Danmarksserieholdet kæmpede en brav og stærk kamp.

Det var første i de sidste tyve minutter, at OB viste deres styrker mod Tarup-Paarup fra Danmarksserien i andenrunde-kampen i DBU Pokalen.

Første halvleg bød på et massivt pres fra OB-spillerne, der havde flere chancer for mål. Men Tarup-Paarups målmand Kim Larsen viste flere gange under kampen viste flotte redninger. OB-holdet skræmte ikke Tarup-Paarup, der pressede godt og kom til flere chancer.

Der blev lagt godt pres på OB, der skulle undgå en pokal-skuffelse som sidste år, hvor de røg ud i samme runde (anden runde), da de tabte 1-0 til Brønshøj fra 1. division.

Tarup-Paarup’s målmand Kim Larsen havde en fænomenal redning efter 14 minutter, hvor OB havde en kæmpe chance for at komme foran. Endnu en gang i kampen viste de undertippede, at de kæmpede for at holde OB væk fra målet.

Nick Hansen forsøgte efter 20 minutter med et langskud, der blev taget af Tørnæs.

Dog lå onsdagens opgør ikke helt godt for den fynske lillebror, der er i en kritisk periode, men det var ikke til at se på OB’s hjemmebane. Kampen skulle være spillet hos Tarup-Paarup, men de har endnu ikke et stadion.

Storebroderen OB mødte et hold, der havde flere skader, men Tarup-Paarup fik holdt OB-spillerne på afstand gennem første halvleg.

I anden halvleg pressede Tarup-Paarup godt på og havde stor ære af kampen mod et OB, der mistede en lang række bolde og virkede en smule nervøse over, at de ikke kunne få bolden i mål.

Til slut i kampen begyndte målfesten dog endelig for OB.

Efter 70 minutter sparkede Rasmus Festersen sikkert bolden i kassen. Og 11 minutter efter bankede han den en gang til i mål og slukkede og lukkede kampen mod Tarup-Paarup.