Efter nederlaget til Portugal var Morten Olsen skuffet over kampens udfald. Men den danske landstræner pointerede, at det ikke var i Portugal, at Danmark har spillet sig i problemer i EM-kvalifikationen.

Den danske landstræner, Morten Olsen, var ekstra træt af Danmarks nederlag til Portugal, da Albanien samtidig tabte til Serbien. Men samtidig fastslog han, at de danske problemer i EM-kvalifikationen ikke var sket i torsdagens kamp:

»Vi er skuffede. Specielt når vi hører, hvordan det gik i den anden kamp (Albanien-Serbien 0-2, red.). Men det er ikke her, vi har spillet os ud i problemer i kvalifikationen. Vi må træne frem mod Frankrig, og måske prøve nogle nye spillere af, og så må vi afvente kampens resultat i Armenien (mod Albanien, red.),« siger den danske landstræner.

Ude fra bænken kunne Morten Olsen se Danmark spille endnu en kamp uden at score. Selvom han var skuffet over kampen, var der dog positive ting at fremhæve:

»Det er frustrerende, at vi ikke holdt bedre fast i bolden i første halvleg og blev for hektiske. Det gjorde, at vi kom under pres. Men der var lyspunkter, og jeg synes, at Martin Braithwaite spillede en god kamp. Nicklas Bendtner skal selvfølgelig se Christian Eriksen ved chancen i første halvleg, for så mange chancer får man heller ikke i sådan en kamp. Det var bedre i anden halvleg, og vi havde en god chance i starten af halvlegen (Bendtner, red.) og én til Daniel Agger senere,« siger han.