Liverpool vandt sent mandag aften med 1-0 over Bournemouth i den engelske Premier League. Sejrsmålet var ganske kontroversielt.

Christian Benteke, der debuterede foran hjemmepublikummet på Anfield, scorede i første halvleg, men målet burde have været underkendt, fordi Philippe Coutinho stod offside. Ikke desto mindre fik den stærke belgier lov til at sparke bolden i kassen.

Generelt var første halvleg præget af en stor jævnbyrdighed – det var ikke til at se den umiddelbare niveauforskel, der bør være på et oprykkerhold og et etableret hold som Liverpool.

I starten af anden halvleg virkede Bournemouth en smule mærkede af det kontroversielle mål. Alligevel kom gæsterne til en række store chancer, men ramte ikke inden for rammen - en smule uheldigt, eftersom det ikke virkede til, at Liverpool havde de nødvendige fysiske redskaber til at dæmme op for udeholdets offensiv i anden halvleg.

Gæsterne forsvarede sig også godt i størstedelen af de sidste 45 minutter, men mod slutningen af opgøret tog Liverpool flere chancer fremme på banen. Charlie Daniels blokerede blandt andet et godt forsøg fra Coutinho, der fik en flot aflevering af målscorer Benteke - desværre for Liverpool uden at score.

Med sejren har Liverpool nu vundet 1-0 to kampe i træk i Premier League. I sæsonens første runde vandt Brendan Rodgers’ mandskab ude over Stoke. Det rækker foreløbig til en tredjeplads i Premier League.