AaB var ikke det eneste hold, der her til aften var i Champions League-aktion. Her er en lille opdatering på de forskellige resultater.

I Rusland tog Zenit St. Petersburg imod det belgiske hold Standard Liege i en kamp, hvor russerne på forhånd havde et godt udgangspunkt med en 0-1-sejr på udebane.

Det var da også hjemmeholdet, der først kom på tavlen, da Rondon scorede efter en halv times spil. Standard Liege skulle dog få en lille åbning, da Zenits Viktor Faizulin blev udvist efter sit andet gule kort lige før pausefløjtet. Det hjalp dog lige lidt, for Zenits brasilianske stjerne, Hulk, gjorde det både til 2-0 og 3-0 på bare fire minutter. Russerne gik derfor videre på 4-0 samlet.

Der var tale om et rigtigt spændende opgør i Portugal, hvor franske Lille gæstede Porto. Danske Simon Kjær og holdkammeraterne fra Lille var på en svær opgave, da man tabte 0-1 på hjemmebane. Og det blev da heller ikke lettere, da Yacine Brahimi bragte hjemmeholdet foran kort inde i anden halvleg. Og det skulle blive nærmest umuligt at vende kampen, da Jackson Martinez bragte Porto yderligere foran med tyve minutter igen. Det forblev også ved de to mål, og Porto går derfor videre efter 3-0 samlet.

Skotske Celtic har ikke haft megen sympati at hente i fodboldeuropa, efter man gik videre til playoff-kampene via en diskvalifikation Legia Warszawa, som ellers havde slået Celtic i imponerede stil. Her skulle man så op imod upåagtede Maribor fra Slovenien. Første opgør var endt 1-1 i Maribor, og Celtic stod derfor med et godt udgangspunkt. Men det var gæsterne, der bragte sig foran efter 75. minutters spil ved Marcos Tavares. Og denne føring fik lov at holde kampen ud, så Maribor endte med at gå videre på bekostning af Celtic, der taber 2-1 samlet.

I Hviderusland tog BATE Borisov imod Slovan Bratislava fra Slovakiet. Første opgør var endt 1-1, så hjemmeholdet måtte siges at være favoritter. En titel de levede fuldt op til med en stensikker 3-0 sejr. Målscorerne i kampen var Mikhail Gordejchuk. Udeholdet fik i 79. minut udvist Seydouba Soumah, og herefter kunne Sergey Krivets og Vitali Rodionov lukke kampen med to scoringer på to minutter. BATE Borisov går derfor videre på 4-1 samlet.