Chelsea havde tirsdag aften ingen problemer med israelske Maccabi Tel Aviv. Englænderne kunne rejse hjem til England med en sikker sejr på 0-4, og da Dynamo Kiev vandt over FC Porto, er alt åbent inden sidste runde om to uger.

Englænerne dominerede kampen fra start til slut, og der var derfor aldrig tvivl om udfaldet i den ene af aftenens to kampe i Champions League gruppe G.

I første halvleg styrede de blåblusede gæster fra Chelsea både spil og chancer. Hjemmeholdet fra Maccabi Tel Aviv var kun sporadisk fremme og true Chelsea på Sammy Ofer Stadium i Israel.

Efter 20 minutter åbnede Chelsea scoringen ved forsvarsspilleren Gary Cahill. Bolden havnede hos ham efter et hjørnespark, og fra en position tæt ved midten af målet sendte han den ind med højrebenet.

Omri Ben Harush og tal Ben Haim forsøgte sig begge med skud uden for feltet efter den halve time, men hjemmeholdets får chancer nåede aldrig at blive alvorligt farlige.

Da spillerne efterhånden var klar til at gå til pause, skete halvlegens mest dramatiske episode. Efter 41 minutter blev den tidligere Chelsea-spiller Tal Ben Haim nemlig præsenteret for et direkte rødt kort. Den rutinerede midterforsvarer stoppede Chelsea-angriberen Diego Costa, da han var på vej væk fra målet. Dommeren stod godt placeret og tøvede ikke med at hive det røde kort op af lommen.

Chelsea fortsatte den stærke dominans i anden halvleg, men Tel Aviv-målmand Predrag Rajkovic holdt gæsterne fra yderligere scoringer ved at præstere et par stærke redninger.

Godt et kvarter inde i halvlegen måtte Chelseas Nemanja Matic indkassere en advarsel for en lidt for voldsom tackling.

Chelsea øgede føringen til 2-0 med 17 minutter igen på en perle af Willian. Den brasilianske offensive midtbanespiller sendte med højrebenet bolden flot over muren på et frispark, og den strøg ind nederst ved nærmeste stolpe uden chance for Rajkovic i Tel Aviv-målet.

Under fire minutter efter Willians smukke perle øgede en anden brasilianer til 3-0. 24-årige Oscar var manden bag målet, da han udnyttede et oplæg fra Baba Rahman ved at heade bolden ind i midten af målet.

I overtiden headede indskiftede Kurt Zouma bolden ind til 0-4, og så var ymdygelsen total for det israelske hold, som endnu har point til gode i årets Champions League.

Chelsea-cheftræner José Mourinho og co. kunne hermed rejse hjem til England med tre point til kontoen i Champions League gruppe G.

I aftenens anden gruppekamp vandt ukrainske Dynamo Kiev med 0-2 ude mod FC Porto fra Portugal. Inden sidste runde, der spilles om to uger, har både FC Porto og Chelsea 10 point, mens Dynamo Kiev har en pointtal på otte. Der er derfor lagt op til en ren gyserafslutning, når Chelsea tager imod FC Porto, og Dynamo Kiev får besøg af gruppens bundhold, Maccabi Tel Aviv, som ikke har noget at spille for.

José Mourinho var træner for FC Porto i perioden 2002 til 2004, så rundens sidste kamp bliver ekstra interessant for Chelseas portugisiske træner såvel som for det portugisiske hold.