Peter Regin blev registreret for en assist i sit landsholdscomeback, da Danmark slog Sydkorea i en testkamp.

Rødovre: Danmarks ishockeylandshold levede fredag aften op til favoritværdigheden ved at slå Sydkorea i en testkamp i Rødovre ved den såkaldte Metal Challenge.

Cifrene lød 2-0 efter perioderne 0-0, 1-0 og 1-0.

Kampen var speciel på den måde, at Peter Regin spillede sin første landskamp siden 2010, og den tidligere NHL-stjerne fik altså en sejr i comeback-gave. Han blev tilmed noteret for en assist ved kampens andet mål.

Sydkoreanerne var dog ikke så nemme at knække. De holdt stand indtil lidt mere end halvvejs i anden periode.

I første periode var Danmark dominerende, men også for ivrig i sit pasningsspil. Det blev en anelse bedre i anden periode, hvor holdet skabte flere chancer.

Men først efter 11 minutter kom der hul på bylden, da Patrick Bjorkstrand rettede et skud fra Daniel Nielsen i mål til 1-0.

Kort efter fik Bjorkstrand chancen for at øge føringen på et straffeslag, men han mistimede totalt og fik slet ikke afsluttet.

Først otte minutter før tid i tredje periode kom 2-0-målet. Peter Regin førte pucken frem og afleverede til Mads Christensen, der listede scoringen ind. Men den sydkoreanske målmand så ikke helt godt ud i situationen.

Det gjorde den danske keeper til gengæld generelt. George Sørensen stod en flot kamp og holdt altså nullet. Han blev kåret som Danmarks bedste spiller i opgøret.

Lørdag spiller Danmark endnu en testkamp, denne gang mod Norge klokken 17.30 i Rødovre. Det bliver en kamp om den samlede sejr i Metal Challenge, eftersom Norge også har slået Sydkorea.