Paris Saint-Germain har svært ved at komme tilbage på sporet fra sidste sæson, hvor det dyrt indkøbte storhold blev suveræne franske mestre. Søndag aften måtte Zlatan Ibrahimovic og PSG nøjes med 1-1 mod Olympique Lyon, selvom man var foran det meste af kampen.

Edison Cavani havde bragt PSG på sejrskurs med sit mål efter 20 minutter, og det lignede den forventede hjemmesejr, indtil få minutter før tid, hvor et afrettet skudforsøg fra Samuel Umtiti fuldstændig snød Salvatore Sirigu i PSG-målet.

Ganske vist havde Thiago Silva bolden i mål for PSG kort efter, men målet blev underkendt på grund af et frispark begået mod Lyons keeper.

I franske medier spekuleres der nu i, at der er en dårlig stemning blandt PSG-spillerne, som skulle være delt op i en fransk klike med bl.a. Serge Aurier, Lucas Digne, Yohan Cabaye og Blaise Matuidi, samt en Zlatan-klike, som udover svenskeren bl.a. har deltagelse af hollænderen Gregory van der Viel og brasilianske Maxwell.

Paris Saint-Germain ligger efter kampen på femtepladsen og har bare to sejre og fire uafgjorte som udbytte efter de første seks runder. Den franske liga føres af Marseille, Bordeaux og Saint-Etienne, som alle har 13 point.

Tidligere på dagen havde Lille med Simon Kjær på bænken spillet 0-0 mod Montpellier, mens Guingamp med Jonas Lössl på mål tabte 0-1 ude til Monaco.