Hvordan bearbejder man bedst skuffelsen ved at smide en vigtig Champions League-sejr i sidste minut? Man tager selvfølgelig på stripklub. I hvert fald hvis man spiller i Roma.

Roma havde så godt som sikret sig sejren på udebane mod CSKA Moskva, da Francesco Tottis scoring i første halvleg stadig var kampens eneste, da uret passerede de 90 minutter. Men i 93. minut dukkede Vasiliy Berezutski op og udlignede til slutresultatet 1-1.

Ifølge russiske medier tog en gruppe Roma-spillere efter kampen ud til Moskvas mere pikante kvarter for at samle tankerne oven på skuffelsen. Her endte de på stripklubben Egoist Gold.

- Vi ville bare gå en tur rundt om Den Røde Plads, men så besluttede drengene at tage derhen. (stripklubben, red.), siger Daniele de Rossi ifølge Daily Mirror.

Den italienske angriber Marco Borriello blev desuden fotograferet på vej ind og ud af klubben, så den bliver svær at slippe ud af for de pågældende spillere.

Der venter en sand gyserafslutning i Gruppe , hvor Roma er i pulje med Manchester City, Bayern München og CSKA Moskva. Hvis italienerne skal gå videre, skal spille de enten spille 0-0 eller vinde over  Manchester City, mens CSKA ikke må vinde over Bayern.