Kedeligt i Rusland

Det var ikke den mest underholdende affære, der udspillede sig i Sankt Petersborg onsdag aften, da Zenit tog imod Monaco. Ingen af holdene kom frem til de helt store chancer, hvor Monaco med et stolpeskud kort før slutfløjt må siges at være tættest på at tage alle tre point. Især slutningen af kampen blev en langgaber, da ingen af holdene turde tage de nødvendige chancer for at vinde kampen. Derfor endte kampen uden mål til nogen af mandskaberne.

Dortmunds nyindkøb sikrede sejr

Dortmund skulle op imod gruppens outsidere fra Anderlecht, men allerede fra kampens start satte tyskerne sig på opgøret. Der var blot spillet fire minutter, da sommerindkøbet Ciro Immobile gjorde det til 1-0. I løbet af anden halvleg kom det andet sommerindkøb Adrián Ramos på banen, og han skulle ikke engang bruge et kvarter, før han havde scoret to gange og gjort det til kampens slutresultat 3-0. Dortmund havde endda chancer til en rigtig storsejr, men flere pinlige afbrændere gjorde, at det blev ved 3-0.

Fortryllende Welbeck

Danny Welbeck har modtaget en del kritik for ikke at kunne score mål. Det fik han i den grad lavet om på onsdag aften med et hattrick for Arsenal, da englænderne rundbarberede Galatasaray. Welbeck stod bag de to første mål, inden Alexis Sanchez også bød ind med en enkelt kasse. I anden halvleg fuldendte Danny Welbeck så sit hattrick med scoringen til 4-0. Kort efter satte Arsenal-målmand Wojciech Szczęsny sine holdkammerater under unødigt pres ved at modtage et rødt kort. I samme situation begik han et straffespark, som Burak Yilmaz omsatte til slutresultatet 4-1.

Atletico listede sejr hjem

Det var ikke meget, Atletico Madrid så til bolden, da de tog i mod de italienske mestre fra Juventus. Blot 38 procent af tiden havde de bolden, men man er nødt til at være farlige med bolden for at vinde, og det var nærmest det eneste, Juventus ikke var, når de havde den. Derfor var det heller ikke ufortjent, at Arda Turan kunne bringe spanierne på sejrskurs et kvarter før tid. Juventus lagde et massivt pres til sidst i kampen, men Atletico fik i vanlig stil fightet sejren hjem. Det efterlader gruppen åben, hvor alle hold har tre point efter to kampe.

Miniputter tæt på mirakel mod Real

Ludogorets blev snydt i sidste sekund for 14 dage siden, da Liverpool reddede en 2-1 sejr mod dem. Onsdag var de så endnu engang tæt på at udrette mirakler, da mægtige Real Madrid kom forbi Bulgarien. Kampen var ikke mange minutter gammel, da Marcelinho bragte dem foran med 1-0. Kort tid efter fik Real Madrid et straffe, som Cristiano Ronaldo dog brændte. Han fik taget revanche senere i halvlegen, da han igen fik chancen på straffe. Til sidste i kampen tog spanierne så alle tre point hjem, da indstiftede Karim Benzema bankede bolden i nettet til 2-1.

Schweiziske klø til Liverpool

Liverpools problemer i denne sæson fortsatte, da de gæstede FC Basel i Schweiz, et hold som Merseyside-klubben aldrig har vundet over. Det lykkedes heller ikke for dem i denne omgang, da et mål kort inde i anden halvleg af 33-årige Marco Streller var nok til en schweizisk sejr. Målet faldt sjovt nok efter en dødbold, som Liverpool har haft gigantiske problemer med at forsvare sig imod gennem hele sæsonen. Til sidst i kampen fik Mario Balotelli et gult kort og lignede et kort øjeblik den gamle 'Balo', der kunne finde på at gøre noget meget uovervejet. Han holdt sig dog i skindet resten af kampen.

Leverkusen rejste sig mod portugisere

Efter et nederlag i første runde, kom Leverkusen tilbage på vindersporet mod Benfica hjemme i Tyskland. Kampen så ud til at være afgjort allerede i første halvleg, da først Stefan Kiessling og derefter Son Heung-Min sikrede en 2-0 føring. I anden halvleg fik Benfica en livline, da Eduardo Salvio reducerede. Men blot et minut efter fik tyskerne et tvivlsomt straffe, som Hakan Çalhanoğlu sikkert omsatte til 3-1. Det blev også kampens slutresultat, der placerer Benfica i et dybt hul med nul point efter 2 kampe.

Danske mirakler i svensk mål

Aftenens eneste dansker i spil var Robin Olsen i Malmös mål. Han fik en helt central rolle i den svenske triumf, som kampen mod Olympiakos udviklede sig til. Med flere kæmpe redninger sørgede han for at holde grækerne fra fadet. Og så var to mål fra Marcus Rosenberg nok til at sikre vores svenske brødre en flot sejr i Champions League. Sejren bringer Malmö op på tre point efter de første to kampe - samme antal som de tre andre hold i gruppen.