Danny Welbeck fik comeback efter ti måneders skadespause, og i overtiden afgjorde han topkampen mod Leicester.

London: Skæbnen var hård ved Kasper Schmeichel og Leicester i søndagens topkamp i Premier League mod Arsenal.

I absolut sidste sekund vandt hjemmeholdet 2-1 i en magisk fodboldkamp efter et sent mål af Danny Welbeck, der var tilbage for Arsenal efter at have siddet ude med en skade i ti måneder.

Welbecks 2-1-scoring blev headet ind efter et hjørnespark i det 95. minut. Minutter forinden havde Kasper Schmeichel ellers lignet en matchvinder for Leicester, da han med en fantomrefleks forhindrede Olivier Giroud i at score.

I det hele taget stod Schmeichel en stærk kamp for gæsterne, der var sat under pres i store dele af anden halvleg, fordi holdet havde fået udvist Danny Simpson.

Ved pausen lignede Leicester en overraskende vinder i et hæsblæsende topopgør med en 1-0-føring på mål af Jamie Vardy, men Theo Walcott udlignede for Arsenal med 20 minutter tilbage af opgøret. I overtiden blev Danny Welbeck så matchvinder.

Kasper Schmeichel og co. har fortsat to point ned til Arsenal i toppen af Premier League med 12 kampe tilbage af sæsonen.

Topkampen i London indeholdt alt det, som den neutrale iagttager kunne håbe på. Højt tempo, målchancer, stor intensitet, straffespark, rødt kort og mål.

Allerede i kampens andet minut var Arsenal tæt på en føring efter et hjørnespark, men det blev ikke et varsel om kampbilledet i første halvleg.

Det ellers bolddominerende hjemmehold havde nemlig svært ved at trænge gennem Leicesters forsvar, og særligt Leicesters defensive midtbanespiller N'Golo Kanté fungerede som en ødelæggende bulldozer over for mange Arsenal-angreb.

Lige som i store dele af sæsonen stod Leicester afventende og lurede på kontraangreb, og efter et kvarter blev en farlig diligence sendt af sted, og den var nær endt i en scoring.

Angrebet begyndte med, at Kasper Schmeichel agerede sweeper og forhindrede en friløber, og få sekunder efter var ligatopscorer Jamie Vardy så ved at heade gæsterne i front efter et flot indlæg. Petr Cech i Arsenal-målet reddede dog flot forsøget.

Jamie Vardy fik sin personlige revanche kort før pausen. Her fremtvang angriberen et straffespark, som medførte store protester fra Arsenal-spillerne, der mente, at Vardy selv søgte kontakten med Nacho Monreal.

Men straffesparket var dømt, og Vardy sendte selv sin ligascoring nummer 19 i mål, da han sendte Cech til den ene side og bolden til den anden.

Få minutter inde i anden halvleg appellerede Leicester for endnu et straffespark, men denne gang forblev dommer Martin Atkinsons fløjte tavs.

Til gengæld blev der fløjtet lystigt for frispark i den intense kamp.

Efter 54 minutter delte Atkinson sin sjette advarsel ud - og uheldigvis for Leicester var det backen Danny Simpsons anden inden for fem minutter, og Leicester måtte derfor spille store dele af anden halvleg i undertal.

Det medførte et massivt Arsenal-pres, og et kvarter efter kom udligningen. Olivier Giroud forlængede et indlæg til Theo Walcott, og selv ikke en sprællende Kasper Schmeichel kunne forhindre en scoring.

Arsenal fastholdt presset kampen ud, og det lykkedes altså hjemmeholdet at snuppe sejren i overtiden.