Benjamin Verbic sikrede FC København et godt udgangspunkt, da sloveneren på et langskudsmål sikrede de danske pokalvindere en sejr på 1-0 ude over FK Jablonec i Europa League-kvalifikationen.

FC København er godt på vej til play-off runden i kvalifikationen til Europa League-gruppespillet.

Det står klart, efter at de danske vice-mestre onsdag vandt 1-0 ude over tjekkiske FK Jablonec på et mål af Benjamin Verbic seks minutter ind i anden halvleg på noget nær FCKs eneste mulighed i kampen.

Thomas Delaney spillede bolden ud i venstre side til Ludwig Augustinsson, som fandt Benjamin Verbic. Sloveneren tog to træk ind i banen, inden han med et behersket langskud fra kanten af feltet sendte bolden op i mdosatte målhjørne. Jablonec-målmand Vlastimil Hruby havde ikke en chance.

I første halvleg havde Jablonec haft flere muligheder for at komme foran, men FCK-målmand Stephan Andersen reddede flere gange sit hold.

Midtvejs i anden halvleg blev Jablonec reduceret til ti mand, da indskiftede Stanislav Tecl sparkede Ludwig Augustinsson ned bagfra og fik rødt kort.

Der er returkamp i København i næste uge.