Bayern München spillede langt fra overbevisende, da de listede en 1-0 sejr hjem på udebane mod CSKA Moskva i Champions League.

Tyskerne havde ellers alle kort på hånden, da de slap for tilskuere på lægterne i tirsdagens svære udekamp i Rusland. På grund af racistiske ytringer fra CSKAs fans var holdet blevet dømt til at spille helt uden tilskuere mod Bayern München.

Men tyskernes forsvar var langt fra imponerende, og det var kun manglende russiske skarphed, der gjorde, at Bayern-målmand Manuel Neuer ikke behøvede at hente bolden ud af nettet.

Det lignede ellers en mere end sikker sejr for de tyske mestre, da de blev tildelt et straffespark halvvejs gennem første halvleg, som Thomas Müller i vanlig sikker stil konverterede til en scoring. Straffesparket var dog yderst tvivlsomt, da tv-billederne viste, at Mario Götze blev nedlagt på kanten af feltet.

I anden halvleg var der chancer til mål i begge ender, men den føromtalte skarphed - eller mangel på samme - gjorde, at stillingen forblev 1-0 til Bayern. De stryger dermed til tops i deres gruppe med seks point for to kampe. Til gengæld ser det svært ud allerede nu for CSKA, der har nul point efter ydmygelsen på 5-1 mod Roma i første runde.

Danske Pierre-Emile Højbjerg så hele kampen fra den tyske bænk.