Nicklas Bendtner mener selv, han kunne have gjort det bedre, da han fik Danmarks største chance i nederlaget til Frankrig.

Lad os sige det, som det er. Det danske landshold var ikke i nærheden af at få noget ud af kampen mod Frankrig.

Les Bleus vandt sikkert 2-0, og sejren kunne være blevet større. Den kunne imidlertid også være blevet mindre, hvis Nicklas Bendtner til sidst i 1. halvleg havde udnyttet kampens største rød-hvide chance. Men fra kort afstand headede angriberen læderet på stolpen i stedet for i nettet.

»Jeg blev selv skuffet. Jeg får den snittet med håret, og det havde været fantastisk, hvis den var gået ind. Men jeg synes selv, at jeg kunne have gjort det bedre«, siger Bendtner selv, der dermed ikke skød sig selv nærmere den målrekord, han har kig på.

Wolfsburg-spilleren fik ikke meget at arbejde med på toppen af et dansk hold, der – især i 1. halvleg - havde store problemer med at holde fast i bolden.

Det havde holdet blandt andet fordi flere normale startede sad ude med skader. Især fraværet af Daniel Agger, Andreas Bjelland og Pierre-Emile Højbjerg var mærkbart, for afløserne holdt ikke samme niveau. Alligevel var attituden god hos de nye, mener Nicklas Bendtner.

»Der var nogle spillere ude, som har en vis erfaring både i landsholdsregi og internationalt regi. Men jeg synes, alle gik til opgaven med oprejst pande«, siger han.

Bendtner rejser nu hjem til Wolfsburg, hvor målet de kommende uger er, at slå hollandske Bas Dost af og dermed erobre den startplads, han endnu ikke har haft på fast basis, siden sommerens skifte fra Arsenal.