Daniel Sturridge var omsider tilbage på banen for Liverpool efter at have været udenfor i fem måneder med skader i både læg og lår, og det markerede han ved at score det andet mål, da Liverpool hjemme besejrede West Ham 2-0. Sturridge slog til bare 12 minutter efter, at han kom ind i anden halvleg og slog dermed sejren fast.

Men det var især Raheem Sterling, der leverede varen for Liverpool, og det var da også den unge landsholdsspiller, som kom først på tavlen seks minutter inde i 2. halvleg. Indtil da havde Liverpool haft adskillige store chancer, men det kneb med at udnytte dem. Især Lazar Markovic gjorde sig bemærket med en slem afbrænder efter selv at have opfanget en sjusket aflevering i West Ham-forsvaret.

Sterling fik imidlertid slået hul på West Ham-forsvaret, da han blev spillet fri af Philippe Coutinho og gled af på Winston Reid, inden han sikkert eksekverede muligheden, som han selv havde været med til at skabe.

Resultatet betød, at Liverpool rykker forbi West Ham og op på syvendepladsen.