Danske Andreas Christensen fik sin Premier League-debut for Chelsea, da han nåede at få 12 minutters spilletid i søndagens 3-1 sejr mod Sunderland.

Chelseas træner Jose Mourinho havde inden kampen fortalt, at han ville give Premier League-debut til danske Andreas Christensen. Og portugiseren stod ved sit ord.

Den unge midterstopper blev skiftet ind efter 78 minutter i stedet for John Obi Mikel, da Chelsea førte 2-1 og havde kampen under kontrol. Andreas Christensen fik sin officielle debut for Chelsea i Liga Cuppen mod Shrewsbury Town, hvor han fik 90 minutter.

Inden sin indskiftning mod Sunderland kunne Andreas Christensen fra bænken se Darren Fletcher bringe Sunderland foran efter 26 minutter på et hjørnespark.

Kampens finurlige episode skete fire minutter senere, da Chelsea-spillerne Branislav Ivanovic, John Terry, Nemanja Matic og Gary Cahill formede en kongestol for Drogba og bar ham ud af banen, mens resten af Chelseas mandskab dannede en kreds rundt om den aldrende angriber.

Didier Drogba havde allerede inden kampen Sunderland offentliggjort, at det ville blive hans sidste kamp for Chelsea.

Alle tilskuere på Stamford Bridge rejste sig derfor og klappede Drogba det sidste stykke ud af banen for at give ham en værdig afsked - inklusiv klubbens stenrige ejer Roman Abramovic.

Diego Costa blev skiftet ind i stedet for Didier Drogba, og han kunne kort efter indskiftningen udligne på et straffespark begået mod Juan Cuadrado.

Halvvejs inde i anden halvleg kom Chelsea på sejrskurs, da angriberen Loic Remy med et skud uden for feltet scorede til 2-1. Remy cementerede sejren to minutter før tid, da han scorede til 3-1.