Kan du huske Robert Lewandowskis fem mål på bare ni minutter for et par uger siden? Nu har en dansk spiller gjort noget endnu vildere end den polske Bayern München-spiller.

Niels Baldur Oskarsson fra Silkeborg KFUM har scoret ikke mindre en seks mål på bare syv minutter.

Det gjorde han bare fem dage efter Robert Lewandowskis målshow, da han var med til at besejre Sunds IF med … 32-1. Jo, det er god nok.

Kampen blev spillet søndag den 27. september, men det er først nu, at DBU.dk skriver om bedriften. Og nej, det var i ikke i Superligaen eller på et niveau, der bare minder om Bundesligaen, hvor den polske målkollega hygger sig.

Det var såmænd i den lokale serie 6. Men alligevel. Seks mål på syv er immervæk noget.

Og Niels Baldur Oskarsson gik til den fra start. Han scorede til 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0 – og det gjorde han fra det 4. til det 11. minut. Altså på kun omkring syv minutter.

Og Peter Leth fra Silkeborg KFUM’s bestyrelse lægger hovedet på blokken og garanterer for, at der ikke er noget at komme efter i forhold til mål-flowet.

»Jeg var mødt op for at se fodbold, som jeg plejer, for jeg havde ikke lige andet at tage mig til. Så ville jeg se de unge knejter spiller og tage nogle billeder. Og så  ænkte jeg, at jeg ville opdatere målene til DBUs Fodbold App (en app, hvor kampe på alle niveauer kan registreres, red.),« fortæller Peter Leth til BT.dk.

Og han fik altså hurtigt travlt.

»Ja, det var bare med at taste, for det gjorde jeg hver gang, at der blev scoret,« fortæller Peter Leth, der er sikker på, at de seks mål faldt på syv minutter.

De kunne juble hele 32 gange, Silkeborg KFUM-spillerne.
De kunne juble hele 32 gange, Silkeborg KFUM-spillerne. Foto: Peter Leth, Delight@sport.dk

Der var dog en forklaring på, at Silkeborg KFUM kunne vinde med hele 31 overskydende mål. Sunds IF-stillede op med kun 10 mand på banen. Og undervejs var de i en periode kun syv spillere på græsset.

»Det var jo en lidt billig baggrund, for Sunds IF mødte op med kun 10 mand og havde kørt lidt rundt for at lede efter nummer 11, men til sidst havde de givet og bare kørt herop. De kom et kvarter før kampen. Men respekt for det. Der var ikke noget ævl, selv om de var bagud. Hatten af for at de gider kommer,« siger Peter Leth.

Fra manden bag det indledende målshow, Niels Baldur Oskarsson, lød ordene på lidt samme måde.

»Jeg synes, at Sunds-spillerne gav lidt op. Så blev det endnu lettere at løbe fra dem. Men de var nogen flinke fyre og de var bestemt gode tabere,« siger han til DBU.dk.